Metallförpackningar

metallförpackningar Förpackningen till USB minnet kan ofta vara det som binder ihop din slutprodukt och gör den till något speciellt och unikt, som gör det till en produkt som speglar ditt varumärke fullt ut.

Moomemo har specialiserat sig på att leverera specialförpackningar anpassade till USB minnen. Vi erbjuder ett stort antal standardförpackningar som alla går att få med tryck. Vi du ha en unik lösning kan vi med hjälp av våra kartongtekniker rita och föreslå nya unika lösningar som just ditt förpacknings- eller distributionsbehov kräver. Tubförpackningar av kartong med eller utan cashering och tryck, runda metallförpackningar för att matcha ditt USB minne av metall, eller varför inte en förpackning av trä eller bambu för att din företagspolicy förutsätter en miljövänlig och återvinningsbar produkt.

Du är välkommen att höra av dig ring oss på 042-311 16 00 för att diskutera ditt nästa förpackningsprojekt eller skicka e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa denMOOmetal-metallförpackning

Skicka förfrågan Skicka sidan
Tillbehör - Metallförpackningar

MOOmetal - Förpackning av metall

Metallbox i två delar med eller utan fönster i locket. Inrede av svart skum med plats för USB minne och rem.

Specifikation
Förpackning:
2 delad box av metall med fönster
Material:
Metall och plast
Storlek:
116mm x 86 mm x 24mm
Vikt:
ca 60 g inkl skuminrede
Tryck: Boxen kan fås med logotypetryck

 


 

moomemo