Trä & bambuförpackningar

Träförpackningar, bambuförpackningar Förpackningen till USB minnet kan ofta vara det som binder ihop din slutprodukt och gör den till något speciellt och unikt, som gör det till en produkt som speglar ditt varumärke fullt ut.

Moomemo har specialiserat sig på att leverera specialförpackningar anpassade till USB minnen. Vi erbjuder ett stort antal standardförpackningar som alla går att få med tryck. Vi du ha en unik lösning kan vi med hjälp av våra kartongtekniker rita och föreslå nya unika lösningar som just ditt förpacknings- eller distributionsbehov kräver. Tubförpackningar av kartong med eller utan cashering och tryck, runda metallförpackningar för att matcha ditt USB minne av metall, eller varför inte en förpackning av trä eller bambu för att din företagspolicy förutsätter en miljövänlig och återvinningsbar produkt.

Du är välkommen att höra av dig ring oss på 042-311 16 00 för att diskutera ditt nästa förpackningsprojekt eller skicka e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa denMOObamboo box - bambuförpackning

Skicka förfrågan Skicka sidan
Tillbehör - Trä & bambuförpackningar

MOObamboobox - Förpackning av bambu

Fin box av bambu med skjutlock för USB minne och rem.  Boxens lock har ett litet tumgrepp och ett magnetlås.

Specifikation
Förpackning:
Bambu box med skjutlock
Material:
Bambu
Storlek:
80mm x 50mm x 24mm (yttermått) & 70mm x 42mm x 16mm (innermått)
Vikt: ca 31 g
Tryck: -

 

MOOroundbox - träförpackning

Skicka förfrågan Skicka sidan
Tillbehör - Trä & bambuförpackningar

MOOroundbox - Tubförpackning av trä

Fin specialförpackning av tunnt trä med textilband som försluter kring en träknapp. Bandet kan fås i olika färger och material. Detta är en exklusiv förpackning för speciella tillfällen när du vill ge bort något gediget och handgjort av 100% naturmaterial. Som inrede kan den fyllas med träull, papper osv.

Specifikation
Förpackning:
Trärör
Material:
Trä
Storlek:
150mm d= 43mm
Vikt: ca 18 g
Tryck: Logotype kan tryckas

 


 

moomemo